Lilla juls Fredag

Visst är det väl så? Att det är lilla jul imorgon? Jag skall i alla fall klä upp mig lite ikväll och åka till Karis på bloggträff. Ska bli roligt att se vad det går ut på. Har aldrig varit med om sånt! Jag har haft en hel massa planerat in idag och det höll på att skita sig då jag somnade på soffan efter mitt morgonmål. Jag har så ont i nacken att jag knappt kan vända huvudet mot vänster, därför har jag åxå huvudvärk. Så jag tänkte att om jag ligger en stund avslappnat på soffan kanske det blir bättre. Nå jag somna ju och fick därför bråttom när jag vakna. Jag hade lovat klippa Jojo vid 15 tiden och måste hinna rida Pippi och mina pojkar före det. Plus då det vanliga städande. Jag tog Pippi före dagsmaten, jag red på plan och hoppade samma hinder jag hoppade pojkarna igår, alltså bl.a. tre kombin. Det var lite lägre dock, dom låg väl på 80 cm. Jag vågar inte riskera Pippis ben med att hoppa högre! Jätte kul tyckte hon det var och jag med :). Sen tvättade jag bakbenen och svansen medan hon åt sin mysli. Stubben shampoo skall ni förresten köpa om ni vill ha ett super shampo. Det doftar gudomligt gott och rengör såklart bra åxå! 🙂

2014-11-28 12.18.39 2014-11-28 12.03.11

 

Medan hästarna åt städade jag det som var kvar att städa, halv 2 tog jag in Pampas och red en snabb terräng runda och bytte sen snabbt till Nova och red samma runda med honom. Jag hade såklart planerat dagen innan att rida längre turer med dom nog men det fick duga så här.  Prick klockan 3 var jag klar.

Sen var det bara att börja klippa, skall visa resultatet en annan dag, Jojo fick nämligen en liten fin detalj på rumpan! Jag måste rusa in och äta efter klippningen då mitt huvud blev bara sämre och sämre. En Burana var åxå nödvändigt! Nu sitter jag här och väntar att Petri skall fylla vatten tanken så jag kan börja förbereda för att ta in hästarna, dom kommer tidigare in eftersom jag skall vara 19.00 i Karis! Petri har lovat mata dom så jag måste förbereda med allt hö åt honom färdigt!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s