Löslongering Nova

Idag var det Novas tur att bli på film, jag longerade först som vanligt i lina som han är van med, bara för att få hans uppmärksamhet. Tog en filmsnutt av det åxå för att gemföra om han lyder bättre i lina än utan. Och det gjorde han kanske aningen. Men så lite att det är inget att bry sig om. Det var ju trots allt bara andra löslongering för honom. Så jag tycker han skötte sig super fint! Och fortfarande tyckte han detta var roligare. Och mer avslappnad är han lös, helt klart!!! Speciellt i galoppen! I skritten glömmer han lite bort att gå så där måst jag pusha på lite men det gör han i lina åxå. Han tror nog bara att det var klart jobbat när jag ber skritt! 🙂

Visst är han lika duktig som Pampas? Jag tycker det  🙂

Nu som nästa skall jag gå ut och promenera med Stella och Elli en bit på vägen. Pampas får ha ledigt idag och Nova imorgon. Det kommer massör till stallet om en par timmar och massera Remu och Tuikku. Jag har försökt fixa undan mitt tills dess så dom får massera ifred! Lite jobb har jag kvar i stallet att förbereda inför kvällen, vi skall ut och äta julmiddag så Monica kommer ta in hästarna idag. Och imorgon kommer det vara en trött Heidi som skall upp till morgonstallet 😦

 

 

Annonser

2 reaktioner på ”Löslongering Nova

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s