Flickornas dag

Jag kommer jobba hela helgen (varför säger man hela helgen då det bara är frågan om två dagar?) så tog ut Elli och Stella idag istället. Nova red jag ut med på morgonen och Pampas fick vara ledig idag istället för på helgen. Lite ombytt i schemat. Hade tänkt låta dom ha ledigt två dagar i rad faktist denna vecka. Så nästa gång jag rider blir på Söndagen med Pampas.

Först tog jag upp Elli i stallet och borstade henne, hon står jätte snällt och lugnt i gången men genast när man kommer ut blir hon vild. Hon går och små springer om vartannat och har jätte bråttom hela tiden. Det är så tungt att gå med henne. Var en bit på vägen igen. Hon är rädd för dikena, hon vill inte gå nära dom, helst går hon mitt på vägen. Men om jag går närmare diket och Elli på min vänstra sida så går det bra att gå nära kanten.??? Vet inte om det är något hon nu hittat på idag el om det faktiskt är skrämmande…Får se hur det tar sig.

Med Stella fick jag sällskap av Niina och Remu, Maria och Jojo plus Mika och Hemi. Vi gick en god bit längs med vägen. Mika och Hemi ( hemi är en hund och jag vet inte hur dens namn stavas) gick först och jag kom efter med Stella. Hon var jätte nyfiken på hunden och höll samma takt som dom hade. Även fast Jojo och Remu blev efter. Stella kommer bli väldigt mycket lättare att jobba med misstänker jag. Hon är så lugn och orädd. Fast hon går först vågar hon gå på underliga ställen. Som små var det precis tvärtom, Elli var den modiga medan Stella var den som höll sig undan. Elli är fortfarande nog modig men hon fjantar över så mycket att hon glömmer bort att vara den modiga. Jag tror Elli kommer lugna sig med åldern men mera jobb kommer jag få lägga ut på henne nog. Redan det här att gå längs med vägen så kommer jag få sätta mera tid på med Elli!

När jag tog in Stella idag sa Maria att nej nu ha hon vuxit igen..nääää sa jag, du inbillar dig 🙂 Nej men saken är den att jag vill inte att hon blir så jätte stor. Hon får inte bli en stor häst. Hon får bli större än Pampas och Nova jo ( det är hon nästan redan) men inte lixom jätte stor. 160 cm skulle sitta bra tycker jag. Kan man lämna in en sån önskan någonstans?

2014-12-05 14.28.41

Stålle i vedkorgen. Han tycker om att åka i den 🙂 Han tycker om att åka lite överallt, hittade en gammal bild när han åker på hö kärran. Tok katt! och mitt hjärta!

IMG-20141031-WA0000

Annonser

En reaktion på ”Flickornas dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s