alltså nej..bara nej

Imorse när jag fixat stallet kom jag in och gick och la mig tillbaka. FY SATAN vad deprimerad jag blev när jag såg ut. 10 cm VÅT snö. Alla el banden ligger typ på marken av tyngden av snö och allt är så vått som det kan bli. Jag tänker inte gå ut idag alls, bara och mata hästarna. Huj att man kan bli på dåligt humör. Å det värsta? tror ni vi kommer iväg på tävlingar. Det har fan varit plus och bra före hur länge som helst och just den här helgen blir det så här.

Inte kommer jag kunna rida heller, fortfarande inga tilsa kumin. Dom får vi vänta på ännu nån vecka. Jag hade förberett mig på storm, inte snö. Stella och Elli hade jag ut igår för jag tänkte att skall det storma idag och tävlas på söndag så hinner jag inte med dom. Dom blev i allafall longerade för första gången påriktigt och det gick jätte bra! I mörker dessutom , så dom lär sig jobba i mörker redan från små! Alltså med ridplans lampor men när det är mörkt ute om nu någon är trög.. nej nu slutar jag här. blir bara argare..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s