Lördag före jul

Började med en sovmorgon, el nästan, fixade stallet och gick och la mig pånytt, jag övade inför imorgon när jag får sova på riktigt när Maria lagar stallet. När jag väl vaknat en andra gång måste jag ut och städa hagar, rida Nova, städa lite till och efter dagsmaten hade jag rid date med Pippi och Hanna. Jag visade henne en kort terräng runda som hon kan rida ut på ensam med Pippi om hon vill!

Ikväll skall vi ut och äta julmiddag med stallgänget, Petri kommer mata hästarna så jag skall snart gå ut och ta in dom och laga all mat färdigt för honom. Jag har inget intressant att berätta så kikade bara in för att säga hej och god jul till er! Ät inte ihjäl er och glöm inte bort era hästar under all julstress 🙂

GOD JUL!!!

jul 2011 020

Annonser

7 reaktioner på ”Lördag före jul

  1. Voi miten söpö kissa. Tänään kun kissat eivät olleet pihalla, niiden reviirillä menikin musta kissa, tuli tallialueelta ja käveli kentän poikki. Aika rohkea. 😀 Niin jouluinen kuva. Hyvää Joulua!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s