Jul och allt där efter

Nu Linda, nu skall jag blogga lite…:)

Äntligen tillbaka till vardagen, är ingen jul mänska alls. Så det stör mig inte alls att det inte blivit av att fira jul just alls i år p.g.a att jag varit sjuk! Just det, JAG har varit sjuk. När hände det senast? 3 år sedan? Jag har inte ens haft flunsa på 3 år!! Det har jag inte nu heller, jag spydde en dag och hade lite feber följande och det var det. Men otroligt slut har jag varit, och kraftlös. Jag har fått hjälp i stallet att Petri, Monica och Maria. Jag har inte ens orkat lyfta upp täckena på hästarnas ryggar. Petri har faktiskt skött det mesta efter att han fick stå å se på då jag spydde mellan varven jag städade boxarna 🙂 Kan inte har varit en vacker syn!

Har endå orkat ge och ta emot julklappar, mat har jag inte ätit sedans på julafton förutom smörgås och yoghurt. Jag är fortfarande inte alls hungrig??? Nå jag lever och mår ok så inte kan det vara så farligt att leva på tom mage.

Trots att jag varit sjuk har jag hunnit med en hel massa. Besikta bil och hästsläpet, kört av och ann till Ypäjä, varit på hoppträningar två dagar och städat huset. 🙂

Hade såklart planerat mycket mer, som att ta ut Stella och Elli och longera dom på åkern i snön. Dom har inte varit ut på över en vecka nu och har fri tillgång till hö så dom kunde bra röra på sig lite mer än dom gör..Hade även tänkt ta dom idag men p.g.a kölden ( minus 18) får det bli tills imorgon. Jag pinade ut mig och red Pampas och Nova då dom måste röra på sig! Nova såklart för att han varit på träningarna och Pampas som stått sedan Monica longerade honom åt mig på Fredagen!

Inkommande veckan ser ut att fortsätta i full fart, året kommer vara slut före jag hunnit fatt tiden, syrran har åkt iväg till södern, så jag skall hjälpa till i butiken lite och så är det träningar på kommandes igen! Skosmeden skulle jag borde få inklämt någonstans åxå. sist men inte minst så skall jag jubla och ta emot plus graderna som lovats under veckan 🙂

Här får ni några bilder från veckan!

 

unnamed (2)

Finaste julklappen av Monica!!!

 

 

 

unnamed

 

unnamed (1)

 

2014-12-08 18.02.59

 

En bonus bild…Mina vantar mot Petris 🙂

 

 

Annonser

4 reaktioner på ”Jul och allt där efter

  1. Jättefin tavla!!!! Kom ihåg att du lovat komma med på hingstdagarna 😉 Jag tror du kör…. Med öronproppar…. Och jag tar lite lugnande 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s