Funderingar på hälsa och tävlingar

Jag dricker nu min första energi dricka på ca 3 veckor. Sen jag var sjuk har jag inte vågat smaska på en sådan. Jag mår fortfarande konstigt ibland, jag kan må illa för 5 sekunder för att sen igen må bra. Jag äter inte fulla ransoner mat heller då jag börjar må dåligt av det åxå. Nu tänkte jag skall prova och se va magen säger om detta..Igår var jag på jobb och jag var på eftermiddagen så trött att jag somna på soffan, skulle aldrig hända som vanligt. På morgnarna kan jag lätt somna om men inte på dagen då jag varit ute och i full gång. Så något lite rotigt är det..

Jag har ridit nu varje dag i en veckas tid, på Onsdagen var jag första gången på planen på 3 veckor. Jag fuskade och lade på grammaner, jag har mest åkat omkring på pojkarna för att jag inte haft krafter att jobba dom, jag har bara motionerat dom. Och visst märks det ju! Jag tycker dessutom dom tappat kondis, speciellt när man galopperar längre sträckor. Jag vet att hästen inte faller ur kondis på en par veckor men sämre har det nog blivit. Novas galopp var dessutom väldigt knagglig när jag samlade honom. Jag har en vecka tid nu att få ordning på honom, nästa veckas Torsdag har jag träningar igen. Träningarna ordnas varje Torsd men så ofta åker jag nog inte dit, kanske varannan om det passar med jobb o.s.v.

Med Jojo kom jag med i träningsringarna för lag hoppning.  Vet dock inte om vi kommer vara med, det är Maria som bestämmer det då det är hon som betalar! Det är fråga om 110 cm klasser som hoppas i ett lag, det skall vara 4 med i laget och 2 reserver tror jag det va, dom väljer ut vilka beroende på tävlings resultat under sommaren, väldigt rättvist tycker jag! Funderade nog att vara me med Nova åxå, men vet inte om han sen visar att han inte är färdig för det ? Blir det pannkaka sen för alla?

Träningarna vi var på under julen hoppade vi nog en stor bana, tror de va 110 cm och det gick bra, han hoppar bättre när hindren blir högre, men nu var det här ju bara en träning och inte en tävling. För det mesta har han hoppat bättre på tävling än hemma, men man kan endå inte lita på det! OOOHHH va det sitter djupt i mig att han bråkat på hinder, jag har så svårt att lita på honom. Även om han sista tiden gick som en klocka. Och då menar jag det att han kan vara så ojämn, hoppa allt en dag för att sen inte hoppa något..Man vet lixom inte var man har han. Sen då han hoppar så tittar han inte på något men är han inte helt med på noterna så kan han hitta på något löjligt onödigt..

En annan grej som jag funderat på är att betala till amateur tour i HIHS. Det var en grej som var aktuell med Nova för flera år sedan, Jessica Aminoff skulle tävla honom då när han sen plötsligt slutade hoppa. Så nu funderade jag om jag borde försöka pånytt? Pampas skulle ju vara den säkrare att fara med dit, men skulle villa fara med båda. Minns inte ens hur reglerna var, skulle man ha 4 noll banor för att ta sig till finalen i Ypäjä? Någon som vet hur det är? 4 banor är ju inte mycket när man han hela sommaren tid men om det skiter sig så får man tävla som en idiot för att få ihop noll banor….många öppna frågor!!

Är det någon annan som har problem med Kipas nya sidor? jag vet att det är tävlingar i Salo i helgen men inte hittar jag någon inbjudan på kipa inte?

Hoppsan hejsan va tiden gått, nu måst jag ut och städa hagar medan Pampas äter så jag kan rida sen!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s