På G

Det är mycket som händer nu, fick två trevliga saker fixade igår! Ena får jag vänta på till månadsskiftet, har sökt och sökt efter det här och nu skall jag våga tro jag hittat dom! Vågar inte säga mer förrän jag har dom hemma!.och det andra får jag vänta till Mars på!. Dessutom har jag så mycket planer i huvudet så det snurrar, jag vet inte vad jag vill och vad jag borde göra! Jag vet vad min dröm är men jag vet inte om det går att genomföra just nu. Ändringar blir det i alla fall både hemma och i stallet och med hästarna.

Imorgon skall jag iväg och träna med Nova, jag hoppas det går bra, idag red jag igenom honom riktigt ordentligt. Det tog en tid nog men jag tror vi e klara för träning imorgon. Vad jag upptäckte idag var att det ännu gick att rida klockan 16.30 och det var ljust ute! Tänk vad det ändrat snabbt nu, inte alls länge sedan fick man tända lamporna redan 16.30. Vi går mot våren!!!

IMG_1132 (2)

jag å Lalle för ganska exakt ett år sedan! Typ enda snön som var ifjol!

Annonser

3 reaktioner på ”På G

  1. Minulta onkin jäänyt pari postausta lukematta ja nyt kun ruotsinkieleni on vajavainen ja käytän Googlekääntäjää niin tekstistä tulee käänneettynä hyvinkin kryptinen. Edessäsi on jännitäviä asioita ja haaveiden toteutumista. Tuskin tässä malttaa odottaa, mitä ne on. Saankohan edes nukuttua kun päässä pyörii monta kysymystä. 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s