Katastrof träningar

Idag var inte min dag, Nova var svår och spänd och jag kände mig bara skit. Det var alltså inte träningen i sig som var skit, tvärtom den var bra med innehålls rika övningar. Jag har inte kunnat uttala mig tidigare om Juhos träningar efter bara två gånger men nu kan jag säga att han har väldigt bra övningar, det händer mycket hela tiden. Senast var Nova spänd, han var ju inte riden på 3 dagar före träningen, bara longerad eftersom jag var sjuk och det märkte Juho genast nu. Han sa efter bara lite trav att Nova var mycket mjukare då redan. Vår träning hemma igår var helt klart lyckad. Å visst var han bra, så länge det var mark ridning…. genast då vi började hoppa spände han sig och vägrade på ett litet pysty t.o.m

Han hoppa gång på gång utan rygg och drog upp huvudet, det måste vi jobba bort sa Juho. Det är omöjligt för mig att rida som jag skall när han hoppar som en kråka. Å det kan jag säga att det är jätte svårt. Bara att hållas där e ett kapitel för sig, att sen försöka hålla överkroppen på plats under hoppen kan man bara drömma om. Nå sen då Nova slappnade av och inte fjantade sig för allt så kunde jag inte alls rida mera, jag vet inte hur många gånger jag fick hoppa en linje före det stämde. Några gånger tyckte Juho det var godkänt men jag var inte nöjd så det var bara att ta det om och om igen. Nästa gång är det träningar två dagar i rad och jag ber att det går bättre då! Usch och fy vilken skit feelis jag kom hem med idag!

Jag fick dessutom ett oroande besked tidigare idag som var obehagligt, om du läser det här så vi tänker på dig! Både Petri och jag! Det kommer bli bra!

Trots att det låter som en dålig dag så har jag endå en positiv känsla i mig, jag hoppas att det kommer bli ändringar men jag vet inte vad och det gör en sån där spralligt nervös, jag SKALL berätta nog, jag vet hur irriterande det e att få veta saker till hälften. Men det tar en tid förrän jag vet något själv.

Jag har inga bilder från träningen men jag har lite bilder som är här hemifrån tagna som jag lägger upp så det inte blir bild löst!

Jag hade Nova som publik när jag fyllde torv i uteboxarna på morgonen

unnamed (15)

Tuikku och Ellu har blivit så goda vänner att dom äter från samma hö hög

 

 

 

unnamed (14)

Pippi sov dagstur när jag red förbi med Pampas

 

unnamed (13)

Stella och Elli är väldigt aktiva nu, dom leker väldigt mycket i hagen

 

 

unnamed (12)

När dom inte leker står dom å äter

 

 

unnamed (8) unnamed (7) unnamed (5)

 

Annonser

3 reaktioner på ”Katastrof träningar

  1. Jo nu måste jag nog hoppa med Nova något så där regelbundet hela vintern då han tycks behöva de. Förut mådde han bra av en lång vinter paus men det funkar inte mera. Nu behöver han hoppa mera så han håller sitt fjantas under kontroll!

    Gilla

  2. Du vet ju hur det är, vissa dagar är bara inte Novas.. Sen när han har en bra dag så är det verkligen en BRA dag, så hoppas det skulle vara flera såna på kommande träningar. Hejar på er!

    Angående ditt kryptiska skriveri (hehe) – du gör mig bara mer och mer taggad på vad du kommer berätta, fast det kanske inte är lika roligt för oss andra som för dig, som du sa. Tycker så om att läsa bloggar när man känner att den som skriver är optimistisk angående någonting, kuuul! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s