Krut Ellu

Jag tror det är tredje gången jag är in idag för att byta till torra kläder. Tack vare plogbilen så har jag fått  reparera hagarna längst ner mot vägen då isolatorerna har gått sönder. Det var ju ur spännande enligt patrasket. Först var dom modiga och skulle se på när jag fixade för att nästa sekund springa iväg allt vad benen lossnade. Till slut blev det krut i gamla Ellu t.o.m Tuikku blev helt till sig när Ellu drog rodeo runt hagen,han visste inte vad han skulle göra. 🙂 Jag hann filma lite av slut rodeon just förrän dom blev trötta och lade av. Bra att dom har roligt 🙂

 

Annonser

4 reaktioner på ”Krut Ellu

  1. Kivat videot ja eilen kun oltiin vielä raskaalla maastolla ja olin huolissani, mentiiköhän liian raskaasti. Ilmeisesti ei kun jaksaa seuraavana päivänäkin vielä juosta. Ellusta on tullut nuori tyttö, hyvä pari Ellu ja Tuikku. 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s