Elli idag

Efter att jag och Monica ridit ut på en terräng tur tog jag ut Elli på åkern och longerade henne. Igår hade jag ut Stella och gjorde samma sak med henne. Det här är andra gången någonsin som hon blev longerad. Jag tycker hon hålls ganska bra på volt! Dessutom fatta hon grejjen på första gången. Det var en hel del busas förrän det kom några varv med bara trav. Men det kommer jag få räkna me med den här damen, hon är en verklig energi knippe. Stella däremot är lugn som en filbunke. Visst kommer det ibland lite skutt hit och dit men inget mot vad Elli gör! Så jag har två framtida hästar som är som natt och dag!

unnamed (3) unnamed (4) unnamed (5) unnamed (7)

Annonser

2 reaktioner på ”Elli idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s