experiment Pampas

Pampas får bli försökskanin till detta hö-  experimentet.

unnamed (8)

 

Den är inte jätte full men där är 8 småbalar av torrhö i den. Först skall jag se hur länge det räcker och sen HUR han äter det! Vi har två till av dessa burar så om det är bra kommer jag sätta in i ytterliga två hagar av dom. Resterande två får ha stora rund balar ute i hagen som nu åxå. Där blir det problem endå förr el senare då marken smälter och det blir klått periord. Jag vill nämligen inte ha rundbalarna på sanden för det smutsar ner så mycket av det. Men det är troligtvis en tid dit ännu så jag hinner komma på en lösning tills det blir aktuellt!

Annonser

2 reaktioner på ”experiment Pampas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s