Juho träning dag 1

Jag åkte iväg till Broby lite över 14 idag, ensam, så ni kommer inte få bilder den här gången heller. 😦 Imorgon kanske Monica el Christina kommer med så då skall dom få filma lite.! Inte enbart för att jag skall visa de åt er utan för att det är bra att själv få se på filmerna efteråt.

Vi började med att trava snett igenom med skritt övergångar på varje diagonal, sen samma i galopp med trav på diagonalen. Efter det blev det trav bommar – några steg skritt och sen fortsätta över flera travbommar, det här i båda varven.

I galopp värmde vi upp på en pomp serie på volt. Efter det här blev det längre och längre övningar. Trav över bommar, fatta galopp och vänd genom hörnet och direkt in på en kavalett,vidare till nästa kavalett som var några galoppsprång längre bort men på en linje. Efter att vi gjort det här åt båda hållen kom pomp serien med efter sista kavaletten, sen vidare till en oxer och sen genast till kavaletterna och igen pomp serien åt andra hållet!

Jag är nöjd med Nova idag, det var Juho åxå. Han sa: bästa gången hittills. Han var lite stark när vi började med galoppen men på hindren var han riktit bra. Han kom tillbaka snällt och jag kunde reglera stegen bra utan att han stack el stanna! Jag är ganska nöjd med mig själv åxå, jag red mycket bättre än senast. Men det är säkert som Juho säger att när Nova inte fjantar omkring så kan jag koncentrera mig mer på min ridning!

Imorgon skall vi hoppa mera banor, mycket linjer om jag förstod Juho rätt! Om Nova är lika möjlig som idag så skall det bli roligt!

Enda bilden från idag, ni ser lite av trav bommarna, ena kavaletten, oxern, andra kavaletten e precis bakom oxern och så pomp serien längst bort till höger.

unnamed (18)

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s