höll på att glömma

Före jag och Monica idag åkte iväg på träningarna så hade jag ut Stella och Monica red Ellu! Jag gick längs med vägen en bit av och ann och runt åkern, mellan varven longerade jag lite åt vardera hållen. När Monica kom tillbaka från ridturen kom hon till åkern för att skritta av Ellu. Då passade jag på att ge Stella åt Monica som hand häst. Vi hade aldrig testat det här med Stella förrut men det gick som en dans. Först gick jag bakom dom och manade på när Stella blev efter men efter bara en bit så hiffade hon grejjen. Det blev t.o.m lite trav, det gick så fint så fint. Sen när det här funkar fläckfritt så skall Monica få ta med flickorna i terrängen, så som hon gjorde med Lalle förra våren. Jätte effektivt då dom får bekanta sig med terrängen före man börjar rida! För att inte tala om hur bra för kondisen! Ellu är perfekta hästen till det här, hon är inte rädd för något och lyder super fint.

Imorgon är det Ellis tur att få pröva på samma sak, jag gissar att det kommer gå lite vildare till. Men å andra sidan har ju Elli varit med som hand häst som föl så kanske hon kommer ihåg vad det är!? Kommer longera henne först så hon får härja av sig och sen skall vi prova!

unnamed (19)

Annonser

4 reaktioner på ”höll på att glömma

    • jag har sagt men det funkar inte 🙂 Men jo man förstår inte hur stor hon är när man bara ser henne på en bild ensam. Jag hoppas på att hon växer mycket nu för att sen sakta av och inte bli sååå mycket större.

      Gilla

  1. vi va ut e hundarna och gick ti ert (tog btw 35 minuter ;D) och Stella va sååå nyyfiken på hundarna, fast ja inte släppte dem nära ens och snusa utan gick förbi. hon pusta och fnyste och hade sig medan de andra nu bara sto och åt hö… 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s