Svart eller Brun?

Det kom nya grimmor på posten igår, billiga lädergrimmor men riktigt fina å dugliga enligt mig! . Nu har jag 3 bruna och 2 svarta. Å va mitt problem är nu är ju förstås att vem får hurdan färg?

Dom svarta hästarna, alltså Nova och Elli är jag säker på redan, dom skall ha BRUNA! Vad jag nu undrar är att skall Stella ha brun el svart? och samma med Pampas! Brun el svart!??? snälla säg va ny tycker e finare!

så här ser det ut på Elli och Nova.

unnamed (17) unnamed (18) unnamed (16)

Sen då det viktiga, två bilder på Stella och två på Pampas, ena bilden med svart grimma och andra med brun. Någon av dom måste ha den svarta grimman så hjälp mig snälla och säg vem!!! Bild kvaliteten är lite dålig på Stella men hoppas det går att avgöra förde.

unnamed (1) unnamed (15)unnamed (20) unnamed (19)

Annonser

20 reaktioner på ”Svart eller Brun?

 1. Jo såklart menade jag Stella! 🙂 blev lite tokigt där för WordPress ansåg att jag redan skrivit en likadan kommentar, så jag var tvungen att omformulera texten för att kommentaren skulle publiceras :/

  Gilla

  • jag antar att du menar Stella och inte Elli? jag tycker igen sån här brun är så jätte fint på svarta hästar 🙂 på något vis kommer färgen så bra fram på en mörk häst.

   Gilla

 2. Minusta Pampakselle ja Stellalle sopii hyvin nuo vaaleanruskeat nahkaiset riimut. Tuo musta onkin mielenkiintoinen, tuo karvapehmuste saa turvan päälliosan näyttämään niin hallitsevalta. Muutoinhan hyviä kuvia. Ja Stella on nätti. 😀

  Gilla

 3. Hade satt svarta på både Stella å Pampas. Stella för att jag inte tycker bruna hästar passar med brunt. Mest för att de har svart man.

  Gilla

  • det e kanske lite som om att ha svart på svart häst, det försvinner lixom. brunt på brunt. dock är det här så annan brun än stellas bruna så jag tycker det kan gå

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s