Slutslitna

unnamed

Jag använder åtminstone slut mina ridstövlar före jag byter till nya 🙂 Jag sliter skor något fruktansvärt, dom här har jag använt nu hela förra vinter och nu halva vintern i år. Jag använder dom enbart då jag rider, inte alls när jag städar stallet el liknande. Visst ha det hänt såklart men för det mesta bara ridit i dom. Det här var en modell lite dyrare än dom billigaste vinterridstövlarna och endå höll dom inte bättre än så här. Undrar hur ett par dyra skulle hålla åt mig!? Jag har bara inte lust att prova om det blir samma resultat. Att betala 200-300 € och bara ha dom 1 1/2 säsong.. 😦

 

Annonser

2 reaktioner på ”Slutslitna

  1. Sådär ser mina JH Collection stövlar oxå ut.. Tån skrattar och tar in snö :/ Älskar dom stävlarna. Funderar på att lappa dem med jeesustejp och glatt använda dem en tredje vinter 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s