galopp spår

Vi kom hem i bra tid idag så jag har hunnit rida både Pampas och Nova. Petri fick börja med att ploga backen genast eftersom det kommit lite mer snö här än va det kommit inne i stan. När han va igång så bad jag honom dra upp ett spår på hö åkern tillika. Så nu har jag en galoppbana igen 🙂 Nu kan man välja att plumsa i snö eller rida längs med spåret! Jag tänkte på det när jag galopperade fram där idag, att hur mycket roligare det är att fara runt och runt där när det ser ut dom en bana än om man bara far självständigt runt i galopp.

unnamed unnamed (24)

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s