Duktiga,söta Ellu

Videon är mörk, min telefon kamera e inte den bästa men ni ser endå helheten. Jag skall filma det här på nytt när det är ljusare tider.

 

Det här är taget ikväll före jag skulle mata hästarna, Monica har varit och rida och var på väg att föra Ellu i boxen. Jag var färdigt nere vid boxarna så jag ropade åt Monica att släpp Ellu så skall vi se om hon går själv in. Å det gjorde hon, gamla söta Ellu. Om Monica lämnar henne mitt på backen och stå och säger vänta där så står Ellu där 🙂

Jag sa åt Monica att hon måste lära Ellu stänga dörren efter sig åxå så behöver inte Monica gå ner med henne alls 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s