Rådd!!

Just som jag skulle skriva hur det kommer se ut här snart så blev det ändringar. Så nu vet jag inte vad jag kan berätta och va inte. Allt va klart och nu plötsligt är det inte heller. Min plan va att minska och dra ner på mitt arbete här hemma och jobba med annat. Enda tills idag var det ännu aktuellt. Ingen ide att jag berättar om hur det skulle se ut eftersom det nu endå inte blir något, så nu får ni vara lyckligt ovetande igen en tid.

Annonser

2 reaktioner på ”Rådd!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s