Onsdag

Jag tänkte skriva Torsdag men det är ju Onsdag kom jag på. Jag har varit på Juhos träningar ikväll, vanligtvis har jag på Torsdag träning och därför råddar jag nu! Det gick inte jätte bra idag, men inte dåligt heller.. En sån där medel träning 🙂

Jag är jätte deppad just nu, igår kom Petri hem från jobbet och sa att lillans (vår lilla volvo) bromsar är helt ur funktion, när han senare lyfte upp bilen för att kolla märkte han att alla rör är sönder rostade under till… En kort historia om denna bil. Jag har haft den enda sen jag flyttade hem från Sverige, och den var nästan ny när jag köpte den. Den har aldrig haft några fel, annat än slit delar som bytts. Det är en pärla som gått som en klocka! En helt härlig liten bil att köra!!!! Den är körd över 300 tusen km men motor och allt funkar perfekt, den går genom alla besiktningar utan anmärkningar. Tyvärr har rosten börjat ta den…och nu så paha att det är frågan om det lönar sig att fixa det här 😦

Jag vill inte föra den här bilen till skrot..jag vill att den skall gå för alltid. Den skall få en musee plats här på gården när den ”dör”…Hur dumt det än låter så kommer jag sakna den här lilla bilen. Den har ju varit med hela tiden och överallt!

******************************************************************************************************************

ok  till något annat. Jag tänker kanske laga om ena stora ute boxen till lösdrift för 2-3 hästar/ponnier. Inga jätte hästar men normal stora ryms där bra. Jag tänker annonsera ut som antingen full skött lösdrift el eget skött som man bara betalar för platsen,hö och torv/spån. Vet ni någon som behöver sådan plats? Det måst vara minst 2 hästar så dom har sällskap av varann! Max 3 små hästar/ponnier.

Jag har åxå funderat lägga Stella och Elli på lösdrift nu en tid, kanske fr.o.m Mars då vi skall åka bort :)…aaah kan inte vänta! Då skulle dom här ha lättare och mindre jobb! Vet inte bara om det är ok för flickorna, dom är väldigt noga med att få komma in varje kväll 🙂

Jag skull vilja minska på mitt jobb här hemma och börja jobba mera på andra ställen. Jag skulle bra kunna tänka mig jobba med något helt annat än hästar, då skulle det här hemma bli mera som en hobby och inte som ett jobb som det är nu! Jag måste endå hålla mig till halvdags jobb för att hinna med stallet här hemma. Det får absolut inte på något vänster bli sämre skött förde! Men va kan man jobba med som inte är skiftes jobb i dagens läge? Stall jobben ha ju passa mig perfekt, men man blir ju inte yngre heller och kroppen kommer inte orka i samma takt som jag har nu i all evighet. Därför skulle det vara bra att trappa ner vid någon enda! Mycket planer men få svar!

En sak vet jag å det e att ni måste prova äta Fazers choklad med popcorn i om ni inte redan gjort det! Jag är ingen popcorns fantast men kombination med choklad är gudomligt! Jag har inga häst relaterade bilder idag åt er så lägger en bild på chokon istället så vet ni vad ni skall handla 🙂

unnamed

 

Annonser

2 reaktioner på ”Onsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s