Inget speciellt – babbel

Det ser ut som att Petri tänker laga min lilla bil så jag är hoppfull! Idag var han iväg till Motonet och köpte nödvändiga delar. Hur det sen lyckas får jag vänta och se!

Jag väntar på att träffa syster min så jag får hem mitt paket som jag väntat dööö länge på. Hon tog med det hem från Sverige när hon var dit igår. Skall visa er sen vad det är jag väntat på så länge!!

Igår när jag va på jobb hörde jag första gången på länge fågel kvitter! betyder inte det att det börjar bli vår? Det är helt härligt så ljust ute det är på kvällarna nu! och på morgonen idag såg jag utan att behöva tända ute lamporna! Jag måste säga att den här vintern har gått förvånansvärt snabbt och bra. Och vet ni vad jag gjorde idag?, jag tog fram några kavalettin och hoppade lite 😉

Jag upprepade en del av övningarna vi gjorde igår på Juhos timme med Nova, jag fick det som hemläxa. Hade ju velat gjort övningen med högre hinder, men det gick ju inte så det fick bli så här. Det var två hinder vid hörnen på samma sida av plan. Som man hoppa i en båge. Nova var inte helt styrbar där emellan, ibland kom han på 5 språng och ibland 4. Dessutom hade han brått efter hörnet och böjde sig inte genom hörnet efter hindret. Så det här övade jag på idag. Han var så ridbar idag att det var nästan löjligt, så mjuk och så lätt riden. Det blev en snabb ritt på ca 30 minuter, va gör jag tvinna på där när allt funka. Imorgon får han en lång terräng runda som belöning! Sen tog jag Pampas och skulle göra lika med honom. Oj herregud det var för mycket begärt, Pampas har inte hoppat på 2,5 månad så han var lite för ivrig för den här uppgiften kan jag säga. Ho, va länge jag höll på förrän han hoppa lugnt och som jag ville. 🙂

Skall göra samma imorgon pånytt och se om han skulle vara lugnare kanske? Måste börja jobba mera bommar och kavalettin med honom nu så han inte spricker före det blir vår.

Pippi har hittat en ryttare till åt sig som börjar rida henne en gång i veckan fr.o.m Mars! Jag är jätte glad och nöjd över det här. Pippi behöver verkligen hållas igång så hon hålls glad och pigg!

unnamed (16)

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s