FB

Jag är ingen FB fantast, MEN jag kan inte annat än hylla det när man skall köpa och sälja saker! Pryltorgena där är fantastiska! Nu då Stella växer så att jag är osäker på vad hennes täckes storlek blir i slut ändan så vill jag inte köpa dyra nya täcken. Nu har jag hittat 2 st gamla Bucas regntäcken åt henne för skit och ingenting. Ni vet dom där gamla som är tunga och aldrig torkar 🙂 Såna har jag köpt åt både Elli och Stella! 🙂 Dom är så slit starka att dom inte går sönder i första taget, plus att då dom knappt kostar något så är det inte så farligt om dom går sönder.

Jag har åxå sålt bort för stora täcken och för små täcken som jag aldrig gjort något med, föl inne täcken ex som jag aldrig behövat! Så i princip dom pengar jag sålt grejjer för har jag köpt nya täcken för. Alla mina sadlar som jag sålt på senaste tid, tillsammans 3 st har alla gott via FB. Tror inte jag skulle haft dom sålda om jag inte varit med i FB. Lalle hittade sin fodervärd på den vägen så tummen upp för den delen av FB 🙂

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s