del två av en härlig dag

Som jag sa så mera bilder på kommandes. Red en lite slö Nova idag på åkern, kunde t.o.m galoppera på lösa tyglar, hade nog tänkt jobba honom lite men när han var så här bra så njöt jag av att bara sitta där och gunga. Det är INTE ofta det händer nämligen. Så det blev lite kondis tränas på långa tyglar istället för ”dressyr” . Imorgon far jag på plan och skall böjja igenom honom där istället!

unnamed (53)

Pampas skritta jag bara barbacka, jag tycker han är lite krasslig, undrar om han fått kallt efter någon ridtur.? Han har varit svettig några gånger på sistone. Lägger aldrig ut dom före dom torkat, borstar dom torra, för det mesta är det så lite svett att det torkar snabbt men kan hända han reagerat på det endå? Han är pigg och glad som vanligt men för säkerhets skull anstränger jag honom inte nu på några dagar! Så jag passade på att ha honom som foto modell före jag hoppade upp, när han nu en gång bara hade ylle täcke på sig som var lätt att ta av, ingen sadel som förstör bilderna!

unnamed (54) unnamed (55) unnamed (56) unnamed (57) unnamed (58)

unnamed (62)

unnamed (60) unnamed (61)

Hur skulle det vara Hanna här någon dag när det är vackert väder om vi skulle ta och göra en foto dag?

Annonser

4 reaktioner på ”del två av en härlig dag

  1. Oi, kun Pampas on niin hienon näköinen. Sopii hyvin teidän talon edustaan, talo kylpee auringossa ja on niin keltainen ja Pampas puhtaan valkoinen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s