Det blev som dom lova

Gud vilken härlig dag, och i Februari! plus 6 grader och full sol. Vi bestämde träff med Niina klockan 11 idag i stallet, vi skulle ta ut Remu och Stella tillika ut och gå. Idag gick Stella med träns första gången så att Niina ledde henne i bettringarna. Hon hade inte reagerat på det alls. Men när jag skulle tränsa henne ute vid stocken där vi ryktade hästarna gick det inte så bra. Hon skulle inte låta mig sätta på tränset. Det här får inte bli ett problem så nu får jag börja öva på detta!

Vi gick först två varv i vänster varv runt galopp spåret. Remu va så sprallig så jag lätt han sen springa av sig lite på volt. Och så snö badade han 🙂 han rulla och rulla och tyckte det var priima! Han var helt genom våt av badet, såg ut som om han hade simmat. Så vi gick ännu ett varv runt spåret i höger varv så han skulle torka lite.

unnamed (40) unnamed (39) unnamed (45) unnamed (33) unnamed (36) unnamed (34) unnamed (35)

 

Sen tog jag ännu Elli ut medan Niina var här så hon kunde ta några bilder. Men den hästen står inte stilla många sekunder åt gången så det blev inga profil bilder! Utan bara en massa bilder när han sprallar omkring. Elli lilla blev ju svettig efter allt springas. Gick med henne åxå två varv runt galoppbanan så hon skulle lugna sig men förgäves. Fick tvätta av henne igen lite där hon svettats som mest. Att sköta är hon helt super, ingen skillnad vad jag gör så står hon snällt!

Svarta skönheten.

unnamed (46)

unnamed (51)unnamed (43) unnamed (41) unnamed (49) unnamed (32)

 

Jag ska höra med Monica om hon kan ta S&E som hand häst här någon dag igen, dom skall båda börja lära sig ledas i bettet så hon sen kan ta ut dom på terrängturer. Nu är galoppbanan en bra plats att öva på!

Jag har ännu pojkarna kvar att rida i det här härliga vädret, tror det bli galoppbanan för dom åxå! Tittar in senare igen med mera bilder.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s