namn byte

Jag har fått igenom min önskan att få Pandora att heta Splinters Pandora!! Faktiskt lite komiskt med det här. För ett år sedan kontaktade jag Hippos och vill byta namnet. Då fick jag svar nej, att jag måste ha 5 avkommor för att få ett uppfödarnamn. Jaha tänkte jag å suckade djup men lät det vara. Jag får väl vänta tills jag vill ha ett till föl nångång av Pampas. Nå nu i samma veva som Sonja var och identifierade Jack tog jag upp detta igen. Jag förklarade saken åt henne och Sonja lova ta upp saken med Hippos eftersom hon tyckte det lät konstigt.

En vecka sedan ringde Sonja åt mig och sa att det är helt ok att jag byter namnet på Pandora, att Hippos skulle kontakta mig! Hon sa också att om dom inte gör det så skulle jag ringa dom. Dom ringde aldrig så jag ringde dom igår. Idag skickade jag iväg ett papper till Hippos med min underskrift på och Marjo som äger Pandis skickade iväg passet hennes! Så nu var det kirrat 🙂

Man undrar nog lite med dom där Hippos schacke vad dom håller på med ibland!

Varför så viktigt med att få namnet bytt? jag vet inte, tycker bara att alla föl som är födda här på gården med mina pojkar som far skall heta Splinters. Så man vet varifrån dom kommer 🙂 Dessutom så finns det ju många hästar som heter Pandora, el Jackpot, så med Splinters före så blir det originellt!

På tal om Pandis så skulle jag vilja åka iväg och hälsa på henne. Tror jag väntar lite till så att vinter pälsen börjar trilla på henne. Hon är nu 5 år och borde vara färdig växt och lite längre skolad. Jag är jätte nyfiken på henne, hon är ju trots allt den först födde :)…och anglo arab som jag inte har några som helst erfarenheter av!

Vet inte om ni sett den här videon på henne. Kan man bli sötare?

IMG_1535 IMG_1530 IMG_1449 pandora pandis2

 

 

Annonser

2 reaktioner på ”namn byte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s