Väntar till helgen

Jag kan bara säga så mycket, att jag kan inte vänta till helgen och sen nästa vecka! Det skall bli så jävla kul..ursäkta uttrycket! Jag skall visa allt åt er, jag skall vara jätte aktiv med bloggen. Men tills dess får den bli lite lidande, jag jobbar mycket hela veckan så jag får kämpa med att få ihop ridningen t.o.m.

Igår mådde jag mycket bättre än jag trodde jag skulle göra, det var tur för det var ju så fint väder ute! Linda kom hit och vi red ut tillsammans, vi tog en skogsrunda i bara skritt. Linda är ganska höggravid och skall kanske inte åka omkring och skumpa på en häst, men att bara sitta där gick bra! Hon ser ju lite töntig ut = ovant att se med den stora magen ( som är ganska liten egentligen) när hon sitter på hästryggen 🙂 haha

unnamed (1)

Annonser

2 reaktioner på ”Väntar till helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s