FILM!!!

Jag har klarat av att klippa ihop en film! Det blev Monica som kom med och filmade mig idag! Hon har filmat korta snuttar av hela ridpasset och jag har lagt ihop dom alla efter varann. Så där som det bryter är det alltså Monica som slutat filmat och inte jag som klippt bort något. Så teknisk är jag inte ännu 🙂 Att jag fick ihop den här filmen helt själv är redan otroligt!

Han var inge vidare i början, han var lite spänd, och varje gång Monica flyttade plats var hon stod så tittade Nova på henne som om hon var en ny mänska varje gång. Nå efter förvända galoppen släppte det för honom och han blev en helt annan häst, så mjuk och bra som han kan vara! Jag tänker inte berätta dess mer om ridningen, ni får kolla själv. Det börjar med uppvärmnings saker till slut traven och allt där i mellan..Att jag rider med allt för breda händer är synd, det förstör helheten, men jag har den svagheten och det är svårt att få bort. Hittar ni något annat att klaga på så sig gärna till! 🙂

Riktigt i slutet av videon syns en kort bit när jag försöker samla honom så mycket jag kan så han skulle trampa på stället, tyvärr blev det suddigt den andra videon som jag samlade så lade inte upp den därför, men bara ifall ni undrar vad jag gjort där och säger plötsligt att nu får det duga!

Imorgon tidigt på morgonen skall Maarit rida Nova! YEEE. och vet ni jag kommer hamna rida en stund för henne…hjälp är lite nervös. Hoppas jag inte gör bort mig, och inte Nova heller för den delen. Skall försöka hinna filma lite om jag kommer ihåg, jag kommer kolla så noga på att det kan va jag glömmer allt runt om mig! Och skall bli sååå spännande att få höra va hon tycker om Nova nu som valack!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s