movie maker

Sen jag kommit in från stallet och fixat det som skall fixas för dagen har jag suttit och kollat på gamla filmer av flickorna. Nu har jag satt ihop dom alla till två videor. Det var roligt det här 🙂

Jag har lagt nästan alla filmer jag har från att dom är nyfödda tills nu! skall fixa flera filmer ännu bara jag har tid igen.

Ridplanen här hemma är nästan helt och hållet utan snö nu, det är nog bara frågan om dagar så är den bar. Om det går så tänker jag hoppa lite små hinder på Söndagen! Med både Pampas och Nova! Nova kommer ju hem på Lördagen!

Skall åka iväg och sätta Nova i skritten nu ännu idag, måst föra mera mysli åt honom tillika så det räcker till Lördagen. På Söndag som sagt skall jag hoppa lite men sen skall jag rida ut med honom resten av veckan. Det kommer han behöva efter en intensiv dressyr vecka. Aj nej, på Torsd har jag Juhos träningar men Månd, Tisd och Onsd skall han få gå i terräng. På tisdagen bara ut och skritta!

Obs. ! trodde jag lagt upp det här inlägget tidigare idag redan.

 

Annonser

2 reaktioner på ”movie maker

  1. Höll på att dö söthetsdöden, galet så söta flickorna varit som små fölisar! Nu börjar de sakta men säkert bli till vackra, unga damer – tänk att du snart får påbörja deras inridning, sjukt så snabbt tiden går.. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s