Näst sista dagen

Imoron e det Lördag och sista Februari. Idag har jag inte ens varit till Nova. För fem minuter sedan, alltså klockan halv 7 kom jag in från stallet, jag har städat hagar hela eftermiddagen med bara några pauser. Jag märkte inte alls vad klockan var, jag var på väg att åka ti Maarit när jag märkte hur mycket klockan faktist är. Så jag tänker faktist skita i att fara ti Nova,jag måst fixa kvällsstallet snart här hemma så jag skulle bara hinna dit av och ann. Jag tror det blir riktigt passlit att ta hem honom imorgon, när det blir så tight med tiden så är det lite jobbigt. Tänker rida honom där imoron före vi sen styr hemmåt, en sista gång för en tid. Helt och hållet sista gången blir det knappast..

Men nu är faktist hagarna så bra dom kan vara,mönkkijän is the shit! Det går tusen gånger snabbare med den. Nu är det så rent och fint det kan bli för nya hästarna som kommer imorgon. Faktist hästarna inte hästen. Förrutom Ida och Sasha så kommer åxå Aramis att flytta hit för ett halv år 🙂
Yeee ska bli kul att få följa me Aramis en tid på nära håll.

Jag har uppdaterat hästarna i stallet så ni kan kika där för bilder och info.

När Nova kommer hem imorgon skall han gå ihop med tuikku är det tänkt. Eller vi skall prova, om det funkar får vi se. Alla får i princip nya hag kompisar imorgon förrutom Pampas då såklart 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s