wordpress

alltså jag tycker wordpress är skit, det går inte att ladda upp videon utan att först lägga dom på you tube. Vilket e enormt irriterande. Ofta när jag skall kommentera på en blogg säger den att jag redan skrivit just den kommentaren och det går inte att skicka iväg den. Dessutom när jag man lägger in bilder efteråt att man skrivit texten så blir bilderna helt cp, ibland långt bort från texten fast jag satt den helt fast i. El så tvärtom, som nu när jag la in dom nya hästarna under hästarna i stallet så är allt precis fast i varann fast jag tryckt många mellanrum. Jag skulle byta blogg om jag inte för ett halv år sedan bytte till wordpress, och så vet jag inte riktit till va jag skulle byta till. Blogspot funka annars jätte bra men där var kommentarerna problem.

Jag gillar inte systemet alls på wordpress, gillade de inte då jag bytte till wordpress men tänkte då att kanske jag vänjer mig att det bara är ovant. Men jag tycker samma fortfarande.!

 

Annonser

5 reaktioner på ”wordpress

 1. Jag har haft blogg.se och blogspot innan jag bytte till wordpress och är supernöjd! Har bloggat med wordpress snart ett år (om jag minns rätt). Bytte för att båda tidigare bloggisarna verkligen sög apballe 😦 Har aldrig haft problem med kommentarer och videogrejen vänjer man sej med, eller iaf gjorde jag det. Tycker videon är i bättre kvalitet via Youtube än på dom bloggar man laddar upp dom direkt till inlägget.

  Gilla

  • det är sant att kvaliteten är bättre via you tube men jag skulle inte alltid orka ladda upp dom där först. Om jag bara har en kort snutt film så är det så onödigt att lägga det på YT först tycker jag. Blogg.se ha jag hört att många har problem med men blogspot var jag nöjd med, bortsett från kommenteringen.

   Gilla

  • Ahaa, nå via datorn är det konstigt att det blir de där mellanrummen.. Så blir det åt mig när jag bloggar via telefon, men inte på datorn! Nu har de uppdaterat sin app till telefonen iaf, så nu verkar den funka helt bra att blogga från, har undvikit den tidigare.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s