Anmäld till Lojo!

Ilmoittautuminen

Kyvyt Esiin 2015 ilmoittautumislomake

Kiitos ilmoittautumisesta Kyvyt Esiin tapahtumaan.

Yes nu är flickorna anmälda den 11&18.4 till kyvyt esiin 🙂

Tur är ridplan så gott som bar för nu skall det börja tränas, vi måst åxå lasta dom och öva åka lite före allt det här.

Det är inte ens länge dit mera, så som tiden går så har jag på känn att det kommer bli brått med allt ännu. Nu åker vi ju iväg en vecka snart åxå så där förlorar jag mycket tid..

Igår hoppade jag  som planerat! Jag hade 3 hinder plus en kavalett. Dessutom slog jag på stort och tog fram splinter vågen som Nova hatar. Jag hade även vita grinden och den smala pink/lila grinden. Nova var bra från början till slut, nu kommer det största wowwe, HAN VÄGRADE INTE EN GÅNG!!!INTE ENS PÅ VÅGEN. Han har ALLTID tidigare stannat minst en gång före han sen hoppat den. Nu hoppade han den mjukt och utan att alls titta på den. Ojoj jag var glad, och Nova fick sig några klappar på halsen. Han blev åxå glad för han gjorde rodeo studsen efter hindret 🙂

Inget av hindren var höga, dom låg på 70 till kanske 85 cm men det brukar inte spela någon roll för Nova, det är utseendet som han inte gillar, höjden är inte problemet.

Jag hoppa Pampas åxå, det var mindre fint, han hade brått och var över het. Men det förvånar mig inte och det stör mig heller ej för det är helt normalt för Pampas. Han har inte hoppat på länge och då blir han alltid sån här. Jag skall hoppa lite oftare nu så lugnar han sig nog, sen kanske jag vågar ta han med till Juho nåttag 🙂

Fick höra idag att Sanna kommer hitåt i April och tränar. Jag tackade faktikt nej till det. Jag trivs med Juho och jag vill inte ha två tränare som säger olika saker. Med Juho kan jag dessutom träna regelbundet så det passar mig bättre. Jag tyckte om Sanna men eftersom hon är så sällan här så väljer jag Juho nu framöver.

I övrigt knallar det på, Sasha och flickorna = sessorna som Ida kom på att kalla dom. SES =Sasha Elli Stella. Dom är inte bästisar ännu men dom bråkar inget heller, dom äter för det mesta tur vist från höbalen men det händer att dom står där samtidigt åxå. Att Elli försöker bossa på Sasha förvånar mig inte det minsta, men att även Stella gjort det var lite roligt 🙂

Sasha är jätte snäll! hon är verkligen en trevlig och klok häst, väldigt social och som tur inte alls så stor jag trodde hon skulle vara 🙂 Lilla Mörri är åxå hur söt som helst, trevligare shettis får man söka efter. Fast el banden är höga så kommer han inte under, han är väldigt lydig, både i skötsel och ridning, vad jag nu sett hittills. Han är ett busfrö som bråkar med Kentsu konstant, och bryr sig inte fast han får en spark nu och då. Vad än du gör i el nära hagen så är han med 🙂

Bara några dagar så får jag semester! Jag är för tillfälligt jätte trött så det kommer göra gott. Även om jag inte annars har sånt behov att åka iväg just nu! Men sen när man väl är iväg så är det nog alltid lika skönt endå.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s