Allt klart

Nu borde allt vara kirrat för inkommande vecka, Linda är redan hos oss och vi har gått igenom allt hon behöver veta..tror jag. Jag tänker i alla fall åka iväg och ta en väl behövd semester igen en gång. Jag har varit väldigt trött senaste 2 veckorna då det varit lite för mycket program på en gång. I Dubai kommer det visserligen finnas massvis att se och göra men jag tänker sova varje dag så länge jag känner för! Dubai lär ju skall vara en helt otroligt speciell plats. Visst skall vi sola och bada åxå men det kommer bli mycket utflykter! Vi bokade ex redan på förhand biljetter till att få gå upp i värdens högsta hus. 🙂

Stellas knä är stort och lite varmt men hon haltar inget, hon går helt normalt på det. Hon fick ännu idag värk medecin men hade tänkt att hon får klara sig utan fr.o.m imorgon. Hoppas nu det inte blir värre när jag är borta. Linda kommer som sagt bo här och även Monica några nätter, kanske Linda orkar gästblogga något någon dag. Men vi hörs om en redig vecka!

Så att ni åxå får lite sommar fiilis så lägger jag upp dessa två bilder på tanterna från i somras. Å en film från betes tiderna Tagna av Kirsi 🙂

DSC_2825 DSC_2844 (2)

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s