Hänt sen sist

Tänkte slänga in en liten uppdatering om vad som hänt här på gården de senaste dagarna medan Heidi varit borta. Inte så värst mycket faktiskt, för att vara ärlig. Jag har själv haft ganska mycket annat program på sidan om stallarbetet, så har inte hunnit göra så mycket som jag kanske önskat. Å andra sidan är jag ju gravid i vecka 33, så jag kan inte göra så mycket heller!

Hästarna har semester från ridningen den här veckan eftersom jag inte vill rida ut ensam i detta skede. Men jag försöker aktivera dem med annat istället för att ge dem lite sysselsättning. På fredagen tog jag ut Nova på en liten promenad från marken, och igår Pampas. Idag har jag sedan longerat dem båda en stund.

image

Heidi hade förresten blivit meddelad om att båda pojkarna vunnit pris i Sahys ”käyttöarabi-tävlingar”. Vet inte riktigt vad det betyder, men fina pojkar! 🙂 såhär löd meddelandet iaf: Paljon onnea, molemmat hevosesi sijoittuivat Sahyn käyttöarabikilpailussa! Kazanova 2. ja Pampas 3.

Och vet ni! En sak till innan jag avslutar. Vi upptäckte idag att det kommit kaninungar här på gården! Skall försöka få nån bild på dem så fort de är tillräckligt stora för att komma ut ur sitt lilla bo och visa sig 🙂

/Linda

 

Annonser

En reaktion på ”Hänt sen sist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s