Hej från Dubai

Vår sista kväll och vi har just kommit till hotellet efter en sista middag ute vid Marinan. Klockan är två timmar mera här än i Finland,vi skall gå och sova nu så vi inte sover bort halva dagen imoron som vi har kvar före vi måst bege oss mot flygfältet.

Jag har faktist inte varit så mycket i kontakt med Linda och Monica så jag vet int hur det gått där hemma. Vet att jag har fått kaninungar!! Suck…och jag vet att Det blivit vårväder efter en massa regn. Passar perfekt att komma hem nu. Jag tycker om att vara hemma på våren och sommaren,jag tycker det e så dumt och bortkastade pengar att åka till södern när vi själva har härligt väder hemma. Det här e absolut den sista tiden av vintern att åka bort enligt mig.
Jag vet att jag har ett stort paket som väntar hemma att bli testad, och jag väntar ytterligare på fler paket som skall droppa in efterhand. Allt åt hästarna! Gillar paket som kommer med posten 🙂

Jag har en jätte rid iver igen och hoppas jag kommer iväg på juho träning så fort som möjligt, självklart skall jag hoppa hemma åxå, måst bara få värsta springet ur pojkarna först. Dom har gått på sparlåga denna vecka så kan tänka mig två bomber redo att explodera när dom slipper ut i terrängen igen.

Vad jag måst göra när jag kommer hem är att kolla igenom Kipa och planera in första tävlingen och såklart börja träna med Stella Och Elli. Dom skall lastas, löshoppas och longeras med sadel på. Och så hoppas jag Monica vill ta dom på travlänk i terrängen.?
Man får så mycket energi av att vara här, sol, sol och mera sol. Det kan sen vara uppiggande. Att jag dessutom legat på stranden varje dag och sovit ut på morgonen ger väl vem som helst ny inspiration!
Glömma allt gammalt och otrevligt, radera ut den hemska vintern och börja på nytt! Jag välkomnar våren!

2015/03/img_0378.jpg

Jag skall berätta lite om dubai när jag kommer hem och har lite bilder att visa, inte för att det hör till bloggen egentligen men för att det är verkligen värt lite publicitet.

Annonser

6 reaktioner på ”Hej från Dubai

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s