Pessoa!

Jag är KÄR!!! I paketet jag fick hem låg en sadel, en svart Pessoa Paris. Jag hade tänkt mig den åt Stella men efter att jag provridit den först på Nova och sen på Pampas så blev jag osäker. Den satt som smäck på båda två och var gudomlig att rida i, så nu blev det beslutsångest. Jag tänker köpa en lika dann bara att annan färg åt Elli. Så tänkte jag att Elli och Nova kan dela på den och Pampas och Stella kan dela på den svarta. Så här på träningar och tävlingar, hemma till vardags måste jag ha 4 sadlar så alla kan ridas samtidigt om så behövs! Jag tror jag tänker sälja Novas Stubben?? Pampas Stubben säljer jag aldrig, dessutom provade jag den på Stella idag och den passade bra. Så kanske Stella får den t.o.m..Pessoan satt åxå som klistrad på både Stella och Elli! En sak är tur i alla fall, och det är att jag har lätta hästar att hitta sadlar åt 🙂

unnamed (17) unnamed (18) unnamed (19)

Stellas knä är så gott som normalt, tack och lov. Nästa veckas Onsdag el Torsd skall vi lasta S&E med Monica!

På Onsdagen har jag timme med Juho! YEEE. Monica hade ju ridit ut med båda pojkarna på Torsdagen berättade hon och Linda har longerat och promenerat med dom flera dagar i förra veckan så inte var dom så övertända idag inte, det var så HÄÄÄR skönt att rida ut idag!!

Imorgon skall jag på jobb på dagen så det blir plan ridning efter det! Skall testa hur det är att rida markarbete med nya sadeln! På Måndag måst jag ta några små skutt med dom så att jag klarar Onsdagen utan en massa trasslas!

Pippi fick komma ut och röra på benen efter att jag var klar med alla egna hästar. Eftersom Ida mått dåligt hela förra veckan är inte Pippi riden. Kirsi red henne igår men bestämde mig longera Pippi endå. Jag lät henne hoppa en cavalett några gånger och det gillade hon! Ida om du mår bra på Måndagen så får du gärna ta några språng med Pippi när jag bygger hinder åt mig!?

unnamed (13)

Kaninungarna har visat sig idag, dom har legat och solat med Dino 🙂 dom är lite skygga när man går nära men en lyckades jag få på bild. Dom är bara 3 st som tur! Å kanske t.o.m reserverade redan, beror lite på könen.

Jag visste före jag for på resan att Filippa inte var en flicka utan pojke. Så jag la han med pojkarna före jag for, tyvärr var det för sent…Nu hoppas jag att han inte hunnit betäcka båda honorna utan bara ena, annars lär det komma fler ännu om en tid……

Lite storleks skillnad på den lilla och Dino 🙂

unnamed (20) unnamed (24)

Annonser

2 reaktioner på ”Pessoa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s