Mitt i natten

Jag ger upp, jag kan inte sova. Somnar jag inte genast så somnar jag inte alls. Det här betyder endast att jag är UTVILAD. Bra så länge det varar 😄
Kan ju bero på mitt goda humör å det härliga vädret åxå.? Hur som helst här sitter jag nu å väntar att bli trött. Ska iväg på jobb idag åxå, fick veta det igår, och jag som har så mycket program. Men tackar inte nej i första taget till jobb.
Sålde min stubben sadel igår..idag skall jag betala ytterligare en sadel som är tänkt åt Elli 😜
Red på plan med nya sadeln och Pampas gick som en dröm medan Nova var mindre bra. Jätte trög,stel och lat. Hoppas han vaknar till idag när jag bygger lite hinder.
Imorgon skall flickorna longeras, på torsd skall dom lastas och på helgen löshoppas.
Programmet tar aldrig slut…men man skall hålla på så länge man ork och är ivrig. Det kommer nog en dag snart som allt smakar trä igen.

Just nu känns allt bara så lätt, hagarna håller på att torka upp, mota delen då såklart och jag har gården ren krattad från allt som vinterblåsten lämnat efter sig. Så allt börjar vara i sin ordning. jag har fått mera spån nu åxå så nu skall jag lägga alla inne i stallet på spån istället för torv. Torven är helt ok men spånet är bättre, torven har en lukt i sig som jag inte helt gillar.

Igår, söndag var Linda och Jocke ut och hälsade på, mamma och pappa kom ut en sväng åxå å vi hade vår första grillmåltid ute på terassen! Kaninerna var väl besökta, dom är ju så gudomligt söta just nu. Ungarna ser ut som små bollar med öron. Linda lyckades få en par bra bilder på dom när dom våga sig fram för att hälsa. Tror faktiskt jag hittat hem åt dom alla redan, när dom är vuxna nog att flytta skall det bli kaninbursremont!!….tror jag i allafall!

Nu märker jag att texten blir till ingenting så kanske dags att prova sova pånytt. Hörs imorgon/idag igen.🌠

2015/03/img_0381.jpg

2015/03/img_0380.jpg

2015/03/img_0382.jpg

2015/03/img_0384.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s