vårstädning del 1

Började med att städa vinds rummet idag, det var fullt med döda flugor på golvet under batteriet och i fönstret. Mattan var så täckt med skit så jag höll på att kvävas då jag damma av den. Så åkte det stora plåtskåpet ut och upp lade jag nya hyllor! Det blev betydligt mycket mer plats så här! Dessutom lättare att hålla rent när det är öppna ytor! Allas täcken vek jag pånytt och satt på nya hyllan. Täcken som inte används alls åkte i soppåsar som jag radade under hyllorna. Rensade tillika bort lite av utrustningen som jag inte använder mera och som bara ligger och tar plats. Lägger allt till salu på FB. Jag gillar att städa och förnya och jag får alltid sån här städ iver på våren!

unnamed (30) unnamed (31)

På eftermiddagen när Monica kom från jobbet lastade vi Stella och Elli. Båda gick fint in i traikkun men Stella skulle INTE hållas där inne! Elli va jätte duktit, hon stod snällt där när vi kämpa med Stella. Efter en stunds in och ut farande vägra hon komma in mera. Hon stod som en staty och rörde sig inte! Vi hade tur för efter en stunds kämpas kom Liisa till stallet! Hon hjälpte oss och sen fick vi inne henne och fast bommen förrän hon rusa ut tillbaka. Vi stängde bakluckan och stod med dom där inne sen en god stund. Efter det här backade hon jätte fint ut!

Men men, hade hoppats på att det skulle gått lite smidigare med Stella nog. Det här betyder att vi kommer få öva många gånger ännu förrän kyvyt esiin! Monica åker bort över helgen så det får bli till nästa vecka, kan å andra sidan vara bra med en paus så hon får fundera på detta nu!.

Annonser

En reaktion på ”vårstädning del 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s