traktor Alban

Vad har ni gjort denna Fredag eftermiddag/kväll? Jag har kört vår traktor plus släp till Lövkulla! Det tog bara 1 timme!!! …Pappa skall och söka spån imorgon med den så därför förde jag dit den färdigt. Jag hann hem just före det börja skymma, Så jag tog ut Nova på en barbacka tur på ridplan. Egentligen skulle han vara ledig idag men eftersom vi skall tävla på Söndag så tyckte jag det är bäst att göra lite mjukgörande rörelser. Jag red i skritt och trav i ca 20 min, sen var det mörkt. Mer skulle min rygg inte ha klarat av heller..Det var ganska mysigt att rida så där sent på kvällen, det påminde om sommar kvällarna då man kan rida sent på kvällen t.o.m natten. Bara fåglarna kvittrade och annars var det helt tyst runt omkring!

När jag var hos mamma och pappa skulle jag söka en låda spån som pappa samlat ihop åt kaninerna 🙂 och den låg i stallet. Det påminde mig när jag gick in där så jäkla synd det är att det står tomt. Det är fortfarande i jätte fint skick. Litet men ooo va mysigt och lätt det skulle vara att ha bara två hästar där 🙂 Synd att det är så ”långt” ifrån var vi bor, annars skulle jag kunna ha hästar där och köra dit varje dag!

Kyvyt esiin har ju gått och bytt datumar. Typiskt nog till en Söndag och en Fredag. Just den Söndagen skulle jag haft tävlingar och en Fredag är ju mindre nice då jag skall få folk med mig som hjälp. Arrangörerna kräver att det är två per häst, och jag har ju då 2  hästar så med rätta borde vi vara minst 3 som åker, egentligen 4.

På tal om löshoppningen så får det vänta till nästa vecka, det är lovat minus 7 grader kallt på natten till Söndagen och minus hela dagen så plan kommer ju vara sten hård. Dessutom är jag ju på tävlingar så tror inte jag ork börja bygga några hinder sen mera!

trevligt veckoslut

unnamed (42)

Annonser

4 reaktioner på ”traktor Alban

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s