Salo tävlingar

Vi tänkte bli duktigt sena till tävlingarna, fast jag starta i god tid. Poliserna hade valt att ha teho ratzia (hu skrivs de)? Just idag och just när vi kom körandes.
Jag tänkt ren att nu sket det sig redan förrän jag änns fått en chans att hoppa.
Nå Nova visa sin absolut bästa sida och hoppa helt perfekt. Även den lilla muren som fanns med och en stor grön grind som ni ser på bild här under hoppa han galant.
Jag är såååå hääär nöjd över honom.!!
Det blev en 0-0 bana och sjätte placering. Super nöjd är jag. Visst kom vi lite nära till två hinder för att han inte helt lyssnade på mig när jag ba han lugna sig men inget jag störs mig på. Det har ju visat sig att han gör så här på lägre hinder och slutar med det när hindren e lite högre.

2015/03/img_0507.jpg

2015/03/img_0511.jpg

2015/03/img_0508.jpg

2015/03/img_0513.jpg

2015/03/img_0514.jpg

2015/03/img_0516.jpg

Annonser

4 reaktioner på ”Salo tävlingar

  1. Linda tyckte det va onödigt att filma då man stod vid ena kort sidan av manegen så man skulle bara sett hindren som låg närmast. Men salo riding club hade ordnat så att någon proffs gubbe med kamera filma alla ekipage, så jag ska höra om det går att få tag i den.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s