Måst jag?

Jag har noll iver att gå ut och rida Pampas, jag var redan ut med Nova en snabbis och det var kallt som fan. Det känns t.o.m kallare idag fast det är på plus sidan än igår då det var minus. Vinden är så jäkla kall. Imorgon skall jag och Christina rida ut och jag tror inte hon vill ha en Pampas som stått dagen före? 🙂 Dessutom skall dom vaccineras efter vår ridtur så det blir för dom att vila på Onsdagen så det är nog bara att knalla iväg ut !!

Nej söta öde nu snöar det ju åxå ser jag..

men jo det jag skulle fråga, har någon en sadelgjord att sälja i storlek 110cm och färgen new tan?? hopp el vanlig ingen skillnad bara den har fast sättnings ring för martingal.?

234870new-tan-564x564

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s