Få hjälp= ge hjälp

Vilken effektiv förmiddag! Om man alltid hade sån här hjälp skulle ju allt vara peace of cake. Vi ha alltid sagt med Christina att vi skulle borde dra ett stall ihop! Vi är båda lika effektiva och noggranna 🙂 Vi red ut på morgonen med Nova och Pampas, jag på Pampas OBS! C fick prova hur det är att rida Nova i terrängen och sen lite på plan. Hon kunde ju åxå konstatera att det var som två olika hästar! Bra gick det i allafall.! Sen hjälpte hon mig lasta Stella, Monica har gått och blivit sjuk så hon är sängliggandes, vi hade tänkt lasta igår men blev inget.

Stella satt emot i ca 5 minuter och sen gick hon in och stanna där inne som inget annat heller var meningen. Första fem minuterna stod hon stel som en pinne och reagerade inte på något vi bad om, men hon gjorde inga dumheter alls heller! En klar förbättring, men skall nog öva tills hon går in raka vägen!

Eftersom jag fick hjälp med mitt och jag hade tid så bestämde jag mig hjälpa Monica.  Jag tog ut Ellu och Pippi och gick ut och skrittade med dem. Ellu från ryggen och Pippi med som hand häst. Det här var första gången Pippi följt med som handhäst faktiskt men det gick hur bra som helst! Dom blev båda vaccinerade igår så mer än skritta behövdes inte just idag!

Annonser

3 reaktioner på ”Få hjälp= ge hjälp

  1. Det var riktigt roligt ju 🙂 Det skulle vara så mycket roligare att ha stall tillsammans med, blir lite trist och ensamt ibland.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s