när Pampas gör jobbet

20150327_144023

Vi byggde upp en bom/gympa serie med Ida idag, (el Ida byggde med rätta) Först red jag med Nova och Ida med Sasha och sen lite senare gjorde jag samma med Pampas.

Först hade vi 8 trav bommar, sen blev sista två bommarna ett kryss och till sist la vi till ännu först en cavalett och sen en till.

Så det blev trav bommar och ett hopp, trav bommar och två studs och till sist trav bommar och 3 studs! Är ni med?

Nova gjorde detta riktit bra! Pampas gjorde det så lätt så jag kunde filma medan jag red. Jag höll tyglarna i ena handen och styrde med benen och resten skötte Pampas! 🙂 så här..

Min trotjänare i Novas nya träns!20150327_145446

Tidigare på förmiddagen före allt detta tog jag ut Stella och longerade henne med sin nya utrustning! Hon får nu ha Pampas gamla sadel, då Pampas har fått Pessoa sadeln och Novas härliga hunter träns. Enda som stör mig med att byta färg på Nova är att jag måste ge upp hans härliga träns med snabb spännen. Meeen Stella får ju det istället så det blir ju inte och ligga.

unnamed (22) unnamed (23)

Jag bad Ida ta med sig sitt mått band någon dag så jag får Stella mätt! Jag tycker hon har vuxit igen, när jag la sadeln på ryggen idag fick jag lyfta armarna högt för att räckas upp 🙂 Dessutom är hon redigt bakhög så det visar ju att hon är långt ifrån klar vuxen. Skall såklart passa på att mäta Elli tillika. Blir ju kul att se skillnaden på dom två i siffror!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s