Löshoppnings filmen

Jag har pusslat ihop alla snuttar som Ida filmat så det blev till en enda film. Som ni kommer se så tycker jag att Elli gjorde rundorna bättre när jag ledde henne till hindren än när en främmande gjorde de. Dom jagade på henne för mycket så hon kom för hårt. Jag ville själv se hur dom båda hoppade så därför förde en annan dom till hindren.  För Stella passade inte hinder avstånden helt tyckte jag, kanske för att hon hade lite bråttom? kanske bara att hon har långa steg? Hon fick bromsa in för varje hopp hon gjorde på sista hindret.. Vet inte kanske det var meningen åxå? att hon skulle hoppa upp ordentligt? Fint gjorde dom det oberoende. Hinder höjden är här 1 meter. På kyvyt esiin kommer dom hoppa upp till 1.10cm. Skall träna här hemma en gång ännu med maximi höjd!

Annonser

2 reaktioner på ”Löshoppnings filmen

  1. Jag tycker också de hoppade bättre när du släppte dem. Speciellt Stella ser ut att stressa över där på sista hoppen. Men fint sköter de ju sig 😊👍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s