Glad påsk

dagen i ett nötskal, Stella och Elli har varit ut me Monica och Ellu i terrängen. Pippi flippa när Monica styrde andra gången mot skogs. Hon börja gnägga hysterisk och skritta av och ann längs med staketet. Nu 6 timmar senare håller hon fortfarande på….det här är pippi när det flippar som värst. Tur har det inte hänt på över ett år. Att ta in henne el bort henne tillfällit hjälper inte så det e bara att låta henne hålla på. Ikväll väntar en redig tvätt av damen. Med Nova har jag hoppat, det gick jätte fint igen, och han tyckte det var jätte roligt. Pampas fick komma ut på en lite längre terrängrunda. Imorgon är det tänkt att han skall hoppa lite. 

Nu skall jag slappa på soffan en par timmar långfredagen till ära. Mer än så har jag inte tålamod med 🙂

Glad påsk!

   

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s