Påsk Måndag

Hej hej! hur mås det efter påsken? Idag har vi varit iväg och ätit hos föräldrarna men annars har det inte märkts av någon påsk i det här huset inte. Har inte ens ätit ett påsk ägg.

Idag var jag till Salo på tävlingar, en 90 cm alue klass hoppade jag. Nova var hemsk första 15 min på uppvärmningen så jag släppte tyglarna och och lät han skritta 5 minuter för att sen börja värma pånytt. Nu funkade han. Han var jätte spänd och konstigt stirrig före det här. Jag hade god tid på mig på uppvärmningen då jag startade som 17.de. Hoppade alla 4 hinder som fanns utsatta och hann skritta bra där emellan varven. Nova hoppa jätte bra, han var dock lite stark efter hindren och höll på med en massa rodeo funderingar men jämna mellan rum. Inget jag vill bli arg på men måste tills sist stanna honom efter hindren för att få han och sluta! Vill absolut inte straffa honom för att han är glad, även om det är lite störande!

Tävlingen hölls inne i manegen, jag var lite nervös över hinder nummer 3 som var en våg och placerad rakt framför läktaren. På så vis att du hoppa nästan in i läktaren. Det var inte mycket rum mellan hindret och läktaren och så skulle du där vidare till en oxer med en vit grind som kom genast efter hörnet. Men jag oroa mig onödan för han tittade inte ens på hindret, han hoppade det som alla andra. Tyvärr fällde vi sista hindret i grundbanan så vi sluta på 4 fel. Det var lite bådas fel, lite miss i kommunikationen. Men jätte stolt över honom. Han vägra inte och titta inte på något och det är vad som räknas i vårt fall!

Jag har en film på banan men den är så dålig så ingen blir klokare av att se den!

Annonser

4 reaktioner på ”Påsk Måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s