Ellu fick besök!

Millan och Caro kom på besök idag, vi hade bestämt att Caro skulle rida Ellu. Det är några år sen senast! Caro & Millan är alltså Ellus ägare och det är  Caro har tävlat henne här i Finland. Nu bor hon i England som bäst och det blir rätt sällan som hon kommer ut hit till landet.

Dom var väldigt nöjda med Ellu, dom tyckte hon var i bra hull!!!! ( det är det bästa jag kunde fått höra då det kommer av dom som vet hur Ellu sett ut alla år) och Caro var hel nöjd med hur mjuk och ridbar hon var, hon sa att det var precis som att rida henne som när hon var 10 år! Idag är alltså Ellu 21 år. Ellu är för en okänd inte någo lätt att rida, och att Caro efter så många år paus fick henne att funka genast tyder ju på att hon visste vilka knappar man skall trycka på! Jag stod och såg på när hon red henne och tog några filmer. Hon rör sig så lätt och elastiskt! Jag gillar att se på när hon dansar fram…och dom där frambenen!

unnamed (35) unnamed (34) unnamed (33) unnamed (32) unnamed (30)

Annonser

4 reaktioner på ”Ellu fick besök!

  1. Jag har aldrig sett Ellu In action och måst säja att jag inte skulle ha trott att hon rör sig sådär lätt och med ett sådant steg!! Det är inte en sån bild Ellu ger i hagen direkt… 😀 jag förstår varför Monica tycker om henne!
    … Man ska inte dömma hunden efter håren…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s