En riktig vårdag

Guuu va härligt väder, jag har tillbringat så gott som hela dagen i stallet, som det nu var nå nytt 🙂 Elli tog en tupplur på morgonen medan jag städade hagor och boxar och var så söt då hon låg där att jag måste ta några kort på henne. Hon bryr sig inget fast både jag och Stella trasslade på runt henne.

unnamed (44) unnamed (45) unnamed (46) unnamed (43)

Sen red jag ut på en lite längre terräng runda med Nova för att komma igång med dagen, juttade med Ida och Liisa efter att dom ridit Sasha och har gullat med ALLA mina 14 kaniner!!! Finns förresten kanin ungar om någon vill ha igen!!

unnamed (49) unnamed (50) unnamed (52) unnamed (53) unnamed (51) unnamed (48)

När Kirsi kom provade jag hennes nya klipper på Pampas förrän hon sen skulle klippa Tuikku. Den är sladdlös,går på akku och det är väldigt behändigt måste jag säga! Tuikku blev klippt på halsen och ner på frambenen där han svettas som mest och även Keni fick en ny frisyr.

11134034_799949183387265_8449575166405142661_n

Medan dom trimmade hästar red jag ut med Pampas och filmade rutten då jag var ensam och hade tråkigt 🙂 Stötte på Petri när han var på väg hem och sa att han får köra bakom en bit och filma en snutt ! Pampas blev lite tänd när han hade en bil som jagade honom, jag fick kämpa med att hålla honom med alla 4 på marken. Efter galoppen satt han av i värsta traven förrän jag fick honom att lugna sig igen 🙂

När Pampas var tillbaka i hagen och jag fått lite grillmat i mig gick jag ut igen. Nu låg båda flickorna och sov och Sasha vaktade. Stella steg upp när jag kom men Elli låg kvar, lite livsnjutare. Gick in till henne igen och gosade en stund. Liisa lyckades ta några bilder på oss när hon kom nergåendes med Keni.  Se nu hur söt hon är. Precis som när hon var litet föl..

unnamed (40) unnamed (54) unnamed (13) unnamed (14) unnamed (7) unnamed unnamed (15)

Just nu håller Petri på att byta till sommar däck på både Chevan och trailern, Kirsi rider Pippi och jag väntar att Monica skall komma och rida Ellu samt fläta flickorna. Så en sådan Lördag!

unnamed (41)

Annonser

3 reaktioner på ”En riktig vårdag

  1. Jag tycker om off-road-video, det var intressant och filmklippm var bra. Pampas är so fint och luftiga. Tuikku var också so lugnt häst när jag klippt, jag var lite förvanade.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s