Kirsis film från galopp banan

I slutet av videon ser ni när Nova drar ifrån lite 🙂 Stackars Tuikku som blir lämnad, kaverin bara springer iväg, sen gnäggar han när han ser oss efter att sprungit och sprungit och aldrig kommit ifatt! Så sött !!!

Sån här hjälm kamera skulle nog vara roligt att ha! Enjoy the ride!

Annonser

8 reaktioner på ”Kirsis film från galopp banan

  • Sen när du känner och litar på hästen känns det inte alls främmande med sån fart! Men det krävs övning, inte bara gasa iväg och tro det går bra.

   Gilla

 1. Alltså jag ÄLSKAR när man hör dig säga att du far lite hårdare och Kirsi säger ”joo!”, det tar 10 sekunder och så är ni bara en liten fläck på andra sidan av banan! Helt sjukt sådan fart det blir på Nova, skulle aldrig våga sitta där haha! För dig är det väl en bagatell, med tanke på hurdan fart det var på Splinter i en av dina videon. Herregud, skulle kisa ner mig!

  Gilla

  • Vi hade planerat att efter kurvan så släpper vi dom att fara, jag sa åt kirsi att nu far vi å trodde nog tuikku sku hänga med lite bättre! Jag sa åt kirsi att Nova e snabb men hon trodde kanske inte det sku va sån här skillnad 🙂 men nej mot Splinters fart är det här inget 🙂 jag är väl immun mot fart efter ritten med honom.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s