Pampas tur emellanåt

Nu har Pampas blivit lite bortglömd igen, jag har inte varit med honom någonstans sen i höstas. Varje gång jag kör fram trailern tittar han från hagen att är det min tur nu, men aldrig tar jag honom 😦  Idag bestämde jag mig för att han skall få komma ut lite, vi åkte iväg på tumis till galoppbanan.

Stackaren, han som kan bete sig och alltid hoppar snällt så han får bli hemma.. det lönar sig inte alltid att vara den snälla hästen…Om jag hinner iväg på Juhos träning nästa vecka så tänker jag ta Pampas med mig! (Det beror på om syrran tänker fara iväg och föda el inte) Det kommer antagligen att vara full fart hela träningen men det får jag skylla mig själv för då han inte fått komma ut alls. Han blir lite hispig då..

På galoppbanan var det en annan häst och Pampas var helt över ivrig, han galopperade på stället när jag inte släppte honom frammåt och han var så glad och sprallig att det inte gick att rida, Vi for runt och runt tills han lugnade sig och skrittade på långa tyglar. Sen fick han rulla sig i sandlådan och så åkte vi hem. Hemma fick han en dusch förrän han fick gå ut tillbaka i hagen, förhoppningsvis som lite gladare häst.

unnamed (38) unnamed (41) unnamed (39)

Annonser

6 reaktioner på ”Pampas tur emellanåt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s