ridning x4, träning x2

Klockan tio hade jag träff med Christina i hennes stall, vi skulle rida ut med två av hennes inackorderade hästar. Vi begav oss ut i terrängen även fast det blåste storm där ute. Och även om den ena hästen inte lär gilla blåsten alls 🙂 Lite kyttas och fjantas men vi kom hem helskinnade. Vi red på åkern förrän vi slutade och vi bytte hästar åxå så jag fick prova på båda två. Ena lättare än den andra men båda ok på sitt sätt! Sen var jag och hälsade på hennes kaniner och grisar och så åkte jag hem.

Hemma hade jag Jepas timme med Pampas, i stormen det med!! Ingen vidare timme då man inte hörde något, och Pampas var nog spändare än vanligt. Efter det här packade jag Nova i bilen och åkte till Virkby för Juhos timme 🙂

Halva timmen var det storm och sen lättade det som tur. Vi hoppade vattenmattan som hade vita lådor på utan problem men annars var han inte något extra bra. Han har varit knepig med mark arbete nu en tid, och så har han dessutom börjat gnägga(skrika) mycket mer. Jag tror att våren ännu har en liten extra effekt på honom. Våren var alltid värst när han var hingst och jag tror det finns lite kvar av det ännu! Men han hoppar ju fortfarande fast han annars är lite underlig så det är ju positivt!

Medan jag och Liisa red timme för Jepa var Ida och Kirsi ut i terrängen med Pippi och Tuikku. Pippi hade betett sig väldigt bra trots vinden! På plan kan hon vara lite fjantig om det blåser men nu brydde hon sig inget sa Ida! Det är så jävla härligt att Ida tycker om Pippi och vet hur man skall rida henne för att hon inte skall stressa så det är jätte synd att hon skall vara gravid och måsta ta paus från ridningen snart! Nu mena jag inte synd att hon är gravid på det viset utan bara synd att hon inte kan rida länge till 🙂 OM nu någon missuppfatta!

Jag har inte en enda bild från idag trots allt som hänt, vilket stör mig nu. Men helt bild lös kan vi ju inte lämna det så lägger upp en bild från förra veckans galoppbane- besök igen. Bilden har Liisa tagit och visst har den fina starka färger!?

11160385_816328005119482_1712546151_n

Annonser

2 reaktioner på ”ridning x4, träning x2

  1. Åh, så härlig bild! Vet du, dagar som dessa så är jag sjukt avundsjuk på din effektivitet. Jag har jobbat och sen tog dagen slut, känns det som.. Tänk om alla skulle vara supermänniskor som du!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s